The Cloud Engineers

Profiel

Een jarenlange ervaring, actuele kennis, expertise en een zorgvuldig opgebouwd relatie-netwerk zijn de basis waarmee wij onze opdrachtgevers op hoog niveau bedienen. Met een complete set op elkaar aansluitende oplossingen, diensten en producten zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen op gebied van ICT-infrastructuur. Met een gespecialiseerd en gepassioneerd team werken wij branche-onafhankelijk en merkonafhankelijk en maken wij dagelijks het verschil. Alleen het beste is goed genoeg.

Inhoudelijke en toegepaste kennis is cruciaal om het verschil te kunnen blijven maken in een sterk competatieve en steeds sneller veranderende markt.

Missie

Go2 Solutions staat voor vertrouwen, expertise en openheid. Met deze unieke combinatie ondersteunen wij onze opdrachtgevers met advies, begeleiding, levering, implementatie en support op de ICT-infrastructuur en leveren wij consultancy en (interim)ICT management diensten. Onze Risk Management diensten maken de keten compleet. Wij ondersteunen onze klanten bij het inrichten van Governance en Compliancy procedures, controls en audits. Onze totaalaanpak is hierbij de sleutel tot wederzijds succes.

Visie

Technologieen, producten en methodieken ontwikkelen zich in snel tempo en de complexiteit van een ICT-infrastructuur neemt evenredig toe. Door deze op de voet te blijven volgen en kennis en experise te blijven ontwikkelen, blijven wij in staat om in oplossingen te blijven denken. Vanuit een solide relatie blijven wij in staat om de beste aansluiting op de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren. Door een integrale aanpak zijn wij in staat op de infrastructuur een passende ontzorging te bieden, u bepaalt de mate waarin.

Gezocht: Ambititieuze Professionals

Ben je ambitieus en zoek je een werkomgeving waarbinnen je verantwoordelijkheden durft te nemen? Solliciteer dan naar een van de openstaande vacatures en stuur je CV met een motivatie hoe jij het Go2 team zult gaan versterken.

Professionaliteit, integriteit en commitment maken het verschil en dat is de basis van ons succes. Om dit succes te continueren en de dienstverlening naar onze opdrachtgevers verder te optimaliseren en uit te breiden zijn wij continu op zoek naar toegewijde professionals die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken.

Momenteel hebben wij vacatures voor de volgende functies:

- Support Medewerker

- Project Engineer

Interesse? Stuur je motivatie en je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Go2 Solutions geeft op actieve wijze invulling aan MVO door oplossingen samen te stellen waarbij de nadelige gevolgen voor mens en milieu zo veel als mogelijk worden beperkt. Stroomverbruik, her-inzet, recycling van apparatuur en verpakkingsmateriaal zijn enkele voorbeelden hiervan.

Een deel van de resultaten wordt besteed aan verbetering van mens en milieu. Go2 Solutions is zakenvriend van KWF Kankerbestrijding en steunt daarmee kankeronderzoek.